MagicPie / SmartPie / Edge, revolucija

MagicPie/SmartPie/Edge je revolucionarni KIT komplet za kolesa vseh dimenzij, tako da ga lahko namestite praktično na katerokoli kolo. Montaža je možna spredaj ali zadaj. Moč motorja je variabilna ravno tako napetost baterij, ki so lahko od 24 do 48V brez menjave enega dela. Vse se nastavlja preko računalniške USB komunikacije.

MagicPie / SmartPie / Edge serija 5 ima možnostBlueTooth komunikacije in odčitavanja telemetrije

z vašim pametnim telefonom.

Model: MagicPie – EDGE
(bluetooth enabled)

Programabilni sinusni interni kontroler

Napetostni rang od 24 do 48V

Regenerativno zaviranje, tempomat

60mm tanek hub standarni motor

Podpora za 10 prestavni kasetni zobnik

Moč: od 200 do 500W

Teža: 5.5kgKaj doda MagicPie: Hitrost in 40 let !

Vgrajen kontroler

Kontroler motorja je vgrajen že v sam motor. Uporabnik potrebuje le povezavo na zavore ter ročko za hitrost.

Do verzije 3 so imeli vsi modeli trapezne kotrolerje od verzije 3 naprej pa imajo sinusne, ki izboljšajo delovanje, so tišji in imajo bolši izkoristek !

Verzija 5: Sinusni kontroler z izrednim izboljšanjem in ekonomijo delovanja, možnost priklopa in odčitavanja telemetrije preko bluetooth adapterja

Super tanek

Z debelino samo 60 milimetrov, MagicPie dovoljuje vgradnjo tako 6 prestavnega zobnika in disk zavoro in še vedno ga je možno vgraditi v klasičen 135 milimeterski zadnji nosilec za kolo.

Kompatibilen z disk zavorami dimenzij 140/160mm

Magic Pie vam dovoljuje namestitev tako 140 kot 160mm disk zavorne kolute brez kakršnih koli nastavkov ali distančnikov. Izdelanih je 12 montažnih lukenj za obe dimenzije.

Hubcore izhod za žico

Tipični motorji imajo izhod žic napajanja skozi os. Krmilne žice pri MagicPie motorju pa imajo posebno narejen izhod iz samega motorja, tako da ni nikakršne bojazni da bi se žice poškodovale, ko ležijo varno v tem izhodu.

Močnejši navor

Magic Pie ima 56 magnetov, 63 slotov in 56 polov. Na kratko ima 20% večjo moč in navor kot tipični električni pogonski motorji. S svojim 320mm velikim premerom ni nikakršnih ovir ali klancev.

Funkcija kontrolerja “polno potovanje”

Vgrajen kotroler ima fukcijo prave regeneracije pri zaviranju, kontroli potovalne hitrosti, hall senzoriko za napake in redundanco, ključavnica proti kraji katera se sproži preko detekcije vibracij, samokontrola priklopa in kalibracija ter podpora sistemu PAS(pedalec for EU regulations).

Več napetosti

Vgrajen kontroler podpira kar vse možne napetosti v rangu od 24 do 48V ter celo do 60V. Lahko si nastavite vaš motor in njegovo performanco enostavno z izbiro željene napetosti.

Plug n’ Run priklopni kabli

Enostavno priklopite samo 2 žici in ste že pripravljeni za akcijo…

“Jet Engine” oblika pokrova

Efekt reaktivnega motorja pri premikanju oz. vrtenju…
Primerjava motorjev

Deli:
  • Print
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Translate the post into your language
Powered by WordPress | Designed by: Free Web Space | Thanks to Best CD Rates, Boat Insurance and software download